Používaním stránok tohto webového sídla súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby.

Fotogaléria 2022/2023

Spolu sme si zopakovali, aké značky poznáme, ako sa správame na ulici aj pri jazde na bicykli, či kolobežke. Naučili sme sa ako podať prvú pomoc pri drobných úrazoch, ale aj čo urobiť ak sa stane vážny úraz.
Predškoláci sa zúčastnili akcie mesta Žilina a nezaskočil ich ani dážď. Vyskúšali si svoju šikovnosť aj vedomosti a dostali aj super darčeky.
Popoludnie sme strávili so svojimi starými rodičmi tvorením lampášikov a ochutnávaním dobrôt z jesenného ovocia a zeleniny, ktoré prichystali tety kuchárky, mamičky aj staré mamy.
Prišiel k nám ujo sokoliar, predstavil nám rôzne dravé vtáky, dozvedeli sme sa rôzne zaujímavosti o nich a videli sme ich aj lietať.
Deti z triedy Mravčekov zahrali divadielko  pre ostatných kamarátov.
V rámci Dňa Materských škôl sme spoločne tvorili a súťažili.
Jesenné hrabanie lístia na školskom dvore
Aj k nám do Materskej školy prišiel Martin na bielom koni a deti sa dozvedeli ako to s ním bolo naozaj a na cestu mu posvietili svojimi lampášikmi.
Navštívili nás prváci zo ZŠ Lichardova, ktorí tvorili spolu s našimi predškolákmi Stonožkami a Svetluškami.
Navštívili nás deti zo Špeciálnej materskej školy a spolu s našimi Mravčekmi si vyskúšali svoju šikovnosť na dopravnom ihrisku aj pri preliezaní, hojdaní  na našom školskom dvore.
Aj našu Materskú školu navštívil Mikuláš s anjelikom a čertíkom. Milo nás pobavili, deti obdarovali balíčkami s dobrotami a my sme sa im poďakovali pesničkami a básničkami.
Naše Mravčeky a Lienky spoločne piekli voňavé medovníčky.
Stonožky nám zahrali divadlo O dvanástich mesiačikoch, kde zlo bolo potrestané a dobrá Maruška odmenená.
Deti navštívili knižnicu, kde si pripomenuli zvyky cez vianočné sviatky.
Svetlušky a Motýliky si prostredníctvom príbehu o Bambuľke zopakovali, že slová ďakujem a prosím sú naozaj čarovné a veľmi potrebné.
Naše Mravčeky navštívili Knižnicu, kde si pozreli vesmírnu výstavu technických hračiek.
Mravčeky sa vybrali na návštevu do Špeciálnej materskej školy, kde si vyskúšali čarovnú miestnosť Snoozeleň.
Dlho sme sa tešili na sneh a keď konečne napadol, tak sme stavali zo snehu, experimentovali so snehom, ale aj tvorili v triedach.
Divadlo O zlatej rybke nám ukázalo, že chamtivosť sa nevypláca a skromnosť bude odmenená.
Deti z triedy Včielok nám zahrali divadielko O rukavičke a vyslúžili si veľký potlesk.
Princezné, spidermani, ale aj nevesta so ženíchom spolu tancovali a zabávali sa na našom karnevale.
Mravčeky navštívili knižnicu a rozprávali sa o rozprávkach.
Každý z nás vie, aká dôležitá a vzácna je pre nás voda. Niektorí z nás sa dozvedeli mnohé zaujímavosti o vode, robili sme pokusy aj sa hrali s vodou.
Stonožky a Svetlušky navštívili výstavu ľudovej tvorby na tému Veľká noc a veľmi sa nám tu páčilo.
Prostredníctvom divadelného predstavenia o odpadkoch sme si všetci spolu zopakovali čo už vieme o triedení odpadkov a ochrane prírody.
Stonožky a Svetlušky sa spoločne vybrali na akciu mesta Žiliny - Deň Zeme. Zopakovali si ako triediť odpad, ako chrániť prírodu, ako recyklovať odpad. Dozvedeli sa, že aj použitý olej na chutné hranolky sa dá využiť a možno sa raz vďaka nemu odvezieme lietadlom na dovolenku k moru.
Ani naši mladší škôlkári sa nedali zahanbiť a na školskom dvore si overili svoje vedomosti o ochrane prírody, triedení odpadu, či recyklovaní.
1. máj je krásny ľudový sviatok, ktorý veľmi radi slávime aj v našej materskej škole a deti si s radosťou pod májkou zaspievali aj zatancovali. Okrem zábavy nás čakalo aj vyhodnotenie súťaže Najkrajší výrobok z odpadu.
Trieda Svetlušiek navštívila knižnicu, aby si vypočula neobyčajný príbeh o čistení zubov v Zoo. Deťom sa najviac páčila zubná kefka - ježko.
Našu materskú školu navštívil pán hudobník a predstavil nám rôzne hudobné nástroje od najmenšej píšťalky až po akordeón, deti si niektoré hudobné nástroje aj vyskúšali a zahrali nám do spevu aj do tanca.
V našej materskej škole si deti zmerali sily v recitovaní aj v speve.
Naše najmenšie Motýliky si pre nás pripravili divadielko O kozliatkach. Rozprávka sa nám veľmi páčila a malí herci si vyslúžili veľký potlesk.

Podujatia